Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Oorbellen met peridoot

Oorstekers
Oorstekers
Oorhangers
Oorhangers
Creolen
Creolen
Edelsteen
Edelsteen
Exclusief
Exclusief
Klassiek
Klassiek
Modern
Modern
Filteren
Geselecteerde filters Peridoot ',
Gegarandeerd de laagste prijs
Gegarandeerd de laagste prijs
Verras haar met een zelf ontworpen design
Gratis verzending en 60 dagen retourrecht
Oorbellen met Peridoot

De Peridot staat bekend om zijn prachtige intens groene/ olijfgroene kleur. Het is een steen die ervoor zorgt dat u opvalt wanneer u deze draagt en is tevens perfect te combineren met verschillende huidtypes. De peridot wordt ook wel de ‘zonnesteen’ genoemd en is daarom de ideale toevoeging aan oorbellen.

De Peridot is tevens een edelsteen met helende en magische krachten en kan u beschermen tegen nare dromen en kwaad. Als u in de maand augustus bent geboren kunt u uw oorbellen nog persoonlijker maken met de Peridot, omdat dit de geboortesteen van deze mooie zomermaand is.

Wij zelf zijn helemaal weg van de peridoot edelsteen. Deze prachtige edelsteen hebben we verwerkt in talloze oorbel ontwerpen. De Perdioot is uitstekend te slijpen in vele vormen. Zo bieden wij u de mogelijkheid om te kiezen uit meerdere vormen in uw oorbellen.

Sommige oorbellen met peridoot zijn ook nog aan te passen zodat u ze kunt combineren met andere edelstenen zoals citrien. Dit is een zeer mooie combinatie.

Heeft u zelf een mooi idee of ontwerp, neem dan eens contact met ons op. Onze designers staan voor u klaar om de mooiste oorbellen te creëren. En de prijs zal u zeker verbazen. Zo ontwerpt u unieke persoonlijke oorbellen met peridoot.