Peridoot oorbellen | Zelf ontwerpen | DiamondsByMe

Oorbellen met peridoot

Oorstekers Oorstekers
Oorhangers Oorhangers
Creolen Creolen
Edelsteen Edelsteen
Exclusief Exclusief
Klassiek Klassiek
Modern Modern
Filteren
',
Geselecteerde filters Peridoot ',
Verras haar met een zelf ontworpen design
Levenslange garantie
Gegarandeerd de laagste prijs
Verras haar met een zelf ontworpen design
Oorbellen met Peridoot

De Peridot staat bekend om zijn prachtige intens groene/ olijfgroene kleur. Het is een steen die ervoor zorgt dat u opvalt wanneer u deze draagt en is tevens perfect te combineren met verschillende huidtypes. De peridot wordt ook wel de ‘zonnesteen’ genoemd en is daarom de ideale toevoeging aan oorbellen.

De Peridot is tevens een edelsteen met helende en magische krachten en kan u beschermen tegen nare dromen en kwaad. Als u in de maand augustus bent geboren kunt u uw oorbellen nog persoonlijker maken met de Peridot, omdat dit de geboortesteen van deze mooie zomermaand is.

Wij zelf zijn helemaal weg van de peridoot edelsteen. Deze prachtige edelsteen hebben we verwerkt in talloze oorbel ontwerpen. De Perdioot is uitstekend te slijpen in vele vormen. Zo bieden wij u de mogelijkheid om te kiezen uit meerdere vormen in uw oorbellen.

Sommige oorbellen met peridoot zijn ook nog aan te passen zodat u ze kunt combineren met andere edelstenen zoals citrien. Dit is een zeer mooie combinatie.

Heeft u zelf een mooi idee of ontwerp, neem dan eens contact met ons op. Onze designers staan voor u klaar om de mooiste oorbellen te creëren. En de prijs zal u zeker verbazen. Zo ontwerpt u unieke persoonlijke oorbellen met peridoot.