Filter
Zelf ontwerpen

Online Consult

Deel jullie wensen via een online consult

Onze sieradenconfigurator is toonaangevend op het gebied van online personaliseren van sieraden. Wij gaan zelfs nog een stap verder! Wij bieden jullie de mogelijkheid om samen met één van onze designers online jouw trouwringen set te ontwerpen.

hoe het werkt
we plannen een online consult met jullie
Plan een afspraak met ons via onze website. Dit kan op ieder moment van de dag of week. Op het moment van de afspraak, ontvang je een e-mail met een link om in te loggen.

Onze designer gaat samen met jullie aan de slag
Het gesprek wordt gevoerd via Skype, waarbij het scherm van onze computer te zien is en jullie dus uiteraard inspraak hebben in het gehele ontwerpproces. Mochten jullie niet in het bezit zijn van een microfoon op de computer, is het ook mogelijk om telefonisch contact te hebben tijdens het ontwerpproces.

We doen jullie direct een prijsopgave
Aan het einde van het ontwerpproces kunnen wij vertellen hoeveel de ringen gaan kosten. Wij hebben na dit ontwerpproces 3 weken nodig om de ringen te vervaardigen. Willen jullie eerst de ringen nog zien voordat ze daadwerkelijk geproduceerd worden? Dit is uiteraard mogelijk! Wij sturen jullie 3D-modellen toe, zodat jullie precies zien hoe de ringen eruit komen te zien. De ontwerpsessie zelf kost niks en de mogelijkheden tijdens het ontwerpen zijn onbeperkt.