Filter
Klantenservice

Laagste prijsgarantie

DiamondsByMe garandeert altijd de laagste prijs.

Wij willen dat jij voor ons kiest, wanneer je besluit een mooi sieraad aan te schaffen. Om deze reden doen wij ons uiterste best om een zo breed mogelijk aanbod met hoge kwaliteit aan te bieden. Steeds meer consumenten kopen online, waardoor het winkelaanbod afneemt. Middels ons concept kunnen wij oneindige mogelijkheden aanbieden voor een eerlijke prijs. Wij geloven dat een uniek sieraad, met de hand gemaakt, ook betaalbaar moet zijn.

DiamondsByMe garandeert je de beste prijs voor jouw aankoop. Vind je binnen 14 dagen na aankoop hetzelfde sieraad elders goedkoper? Dan geven wij het prijsverschil terug. Om aanspraak te kunnen maken op de laagste prijsgarantie dien je rekening te houden met de volgende voorwaarden:

  • Het product heeft hetzelfde gewicht en dezelfde specificaties.
  • Het prijsverschil moet controleerbaar zijn door middel van een prijslijst, advertentie of schriftelijke bevestiging van de aanbieder.
  • Het vergelijkbare product wordt door een Nederlandse, openbaar toegankelijke winkel aangeboden.
  • Uitgesloten zijn aanbiedingen, faillissementsverkopen, groothandelsverkopen, demomodellen, beschadigde producten, etc.
  • Het prijsverschil moet aanwezig zijn op het moment dat de klant een beroep doet op de laagste prijsgarantie.

Wij begrijpen dat het vergelijken van een sieraad op onze site met een ander sieraad moeilijk is, maar wij zullen hier correct mee om gaan.