Vacatures

Werken bij DiamondsByMe

Bij DiamondsByMe zijn we altijd op zoek naar ontwerp talenten. Ben jij een gedreven, perfectionistische sieraden ontwerper/goudsmid? Ben je bekend met de software pakketten Matrix en/of Rhino, of heb je de ambitie om dit verder te ontwikkelen? Laat het ons weten! Wie weet kunnen we jou een mooie positie binnen ons groeiende bedrijf aanbieden!


DiamondsByMe is een groeiend en gepassioneerd bedrijf met ambitie, dat is ontstaan vanuit Trendjuwelier.nl. Het team van DiamondsByMe bestaat momenteel uit 3 fulltime ontwerpers.


 • Goudsmid
Als goudsmid bij DiamondsByMe verwachten wij een passie voor het ontwerpen van sieraden. Binnen deze functie heb je een volledig atelier tot je beschikking voorzien van een 3D printer en een gietafdeling. In het atelier ga je zelfstandig en secuur te werk met het ontwerpen van kwalitatief hoogstaande sieraden.


Functie-eisen

 • Ervaring in tekenen met Matrix of Rhino en de ambitie hebben om dit verder te ontwikkelen
 • Ervaring in het ontwerpen van sieraden voor klanten
 • Ervaring in het vervaardigen en repareren van sieraden

Ben jij creatief en vind jij het leuk om nieuwe sieraden te ontwerpen?
Denk jij dat je die goudsmid bent die wij zoeken, reageer dan direct en stuur je open sollicitatiebrief met CV per e-mail naar: vacatures@diamondsbyme.nl

Wanneer er een positie vrij komt, zullen wij na een selectie procedure dan mogelijk contact met u opnemen.


 • Marketing & Communicatie meewerkstage tussen de sieraden

Kom bij ons stage lopen en ontdek de sieradenbranche… Wie weet maak jij kennis met je toekomstige werkgever. Email ons voor deze leerzame, afwisselende en vooral uitdagende stageplek waarbij je het maximale uit je stage gaat halen.


Meewerkstagiair(e) afdeling Marketing & Communicatie
DiamondsByMe Rhoon


Profiel

Ben jij een enthousiaste MBO/HBO bachelor student en heb je affiniteit met marketing? Ben je vanaf januari februari of maart 2019 beschikbaar? Dan is deze stage voor jou interessant. Onze afdeling Marketing en Communicatie is op zoek naar een stagiair(e) die DiamondsByMe gaat helpen met nieuwe inzichten, innovatieve ideeën en het ondersteunen van alle facetten op het gebied van marketing en communicatie belangrijk zijn. Bij deze stage word je bij alle werkzaamheden betrokken en krijg je veel vrijheid.


Waarom stagelopen bij DiamondsByMe?

DiamondsByMe is één van de belangrijke spelers voor unieke handgemaakte sieraden middels de nieuwste technieken op de markt zoals het digitaal ontwerpen van sieraden, 3D print en online sieraden configureren. Een stage bij DiamondsByMe zal ervoor zorgen dat jij ontdekt welke marketing & communicatie activiteiten bij jou passen. Daarnaast krijg je binnen onze organisatie ook inzicht in andere vakgebieden, zoals Content writing, Banner marketing, Account Management en Business Development.


Welke werkzaamheden kun je verwachten

Je krijgt de mogelijkheid om volledig mee te draaien in een snelgroeiende webshop waar digitale marketing centraal staat. Jouw taken zullen onder andere bestaan uit:


 • Het uitwerken van sociale media activiteiten
 • Het analyseren van de markt en het bedrijf om vervolgens verbeterpunten te ontdekken
 • Het uitwerken van ideeën voor de ontwikkeling van HTML5 AdWords Banners
 • Het opzetten en onderhouden van samenwerkingen met bloggers en linkpartners
 • Het leren en schrijven van zoekmachine geoptimaliseerde (SEO) content
 • Het uitwerken van email marketing activiteiten

Wij helpen en investeren graag in jong talent! Daarom zul je naast veel eigen verantwoordelijkheden als stagiair(e) goede begeleiding en stagevergoeding ontvangen.


Kan jij jezelf vinden in deze omschrijving en kan jij niet wachten om te starten met een uitdagende stage bij één van de snelst groeiende bedrijven binnen de sieradenbranche? Solliciteer dan nu. Stuur een email met jouw motivatie en CV naar info@diamondsbyme.nl of bel naar +31(0)10-7470000


Stage bij DiamondsByMe
Wat?
Diamonds By Me is een jong dynamisch bedrijf dat de modernste technieken combineert met de oude ambacht. Wij ontwerpen middels Matrix op de computer, deze ontwerpen sturen wij naar onze 3D printers. De wasmodellen die uit de printers komen, gaan wij in ons eigen atelier gieten en afwerken.

Bij ons krijg je dus de mogelijkheid om te leren ontwerpen met een 3D teken programma. Daarnaast leer je ook alle kneepjes van het van wat betreft het hele productie proces, dus vanaf het schetsen tot het afleveren van een mooi eindproduct.

Waar?
Ons hoofdkantoor is gevestigd in Rhoon.
Wij beschikken over een eigen atelier en drie 3D printers.

Wie?
DiamondsByMe bestaat uit een team jonge ontwerpers die dagelijks bezig zijn met het ontwerpen en vervaardigen van mooie sieraden die een leven lang mee gaan.

Neem contact met ons op via vacatures@diamondsbyme.nl als je graag bij ons wil stagelopen. Samen kunnen we kijken naar de eventuele mogelijkheden.