Werken met Matrix bij DiamondsByMe!

Vacatures

Werken bij DiamondsByMe

Bij DiamondsByMe zijn we altijd op zoek naar ontwerp talenten. Ben jij een gedreven, perfectionistische sieraden ontwerper/goudsmid? Ben je bekend met de software pakketten Matrix en/of Rhino, of heb je de ambitie om dit verder te ontwikkelen? Laat het ons weten! Wie weet kunnen we jou een mooie positie binnen ons groeiende bedrijf aanbieden!


DiamondsByMe is een groeiend en gepassioneerd bedrijf met ambitie, dat is ontstaan vanuit Trendjuwelier.nl. Het team van DiamondsByMe bestaat momenteel uit 3 fulltime ontwerpers.

Goudsmid functie-inhoud
Als goudsmid bij DiamondsByMe verwachten wij een passie voor het ontwerpen van sieraden. Binnen deze functie heb je een volledig atelier tot je beschikking voorzien van een 3D printer en een gietafdeling. In het atelier ga je zelfstandig en secuur te werk met het ontwerpen van kwalitatief hoogstaande sieraden.

Functie-eisen

  • Ervaring in tekenen met Matrix of Rhino en de ambitie hebben om dit verder te ontwikkelen
  • Ervaring in het ontwerpen van sieraden voor klanten
  • Ervaring in het vervaardigen en repareren van sieraden

Denk jij dat je die goudsmid bent die wij zoeken, reageer dan direct en stuur je open sollicitatiebrief met CV per e-mail naar: vacatures@diamondsbyme.nl

Wanneer er een positie vrij komt, zullen wij na een selectie procedure dan mogelijk contact met u opnemen.


Stage bij Diamonds By Me
Wat?
Diamonds By Me is een jong dynamisch bedrijf dat de modernste technieken combineert met de oude ambacht. Wij ontwerpen middels Matrix op de computer, deze ontwerpen sturen wij naar onze 3D printers. De wasmodellen die uit de printers komen, gaan wij in ons eigen atelier gieten en afwerken.

Bij ons krijg je dus de mogelijkheid om te leren ontwerpen met een 3D teken programma. Daarnaast leer je ook alle kneepjes van het van wat betreft het hele productie proces, dus vanaf het schetsen tot het afleveren van een mooi eindproduct.

Waar?
Ons hoofdkantoor is gevestigd in Rhoon.
Wij beschikken over een eigen atelier en drie 3D printers.

Wie?
Diamonds By Me bestaat uit een team jonge ontwerpers die dagelijks bezig zijn met het ontwerpen en vervaardigen van mooie sieraden die een leven lang mee gaan.

Ben jij creatief en vind jij het leuk om nieuwe sieraden te ontwerpen?
Mail ons naar vacatures@diamondsbyme.nl dan kunnen wij jou een goede stage plaats bieden.