Werken bij DiamondsByMe!

Vacatures

Werken bij DiamondsByMe

Bij DiamondsByMe zijn we altijd op zoek naar ontwerp talenten. Ben jij een gedreven, perfectionistische sieraden ontwerper/goudsmid? Ben je bekend met de software pakketten Matrix en/of Rhino, of heb je de ambitie om dit verder te ontwikkelen? Laat het ons weten! Wie weet kunnen we jou een mooie positie binnen ons groeiende bedrijf aanbieden!


DiamondsByMe is een groeiend en gepassioneerd bedrijf met ambitie, dat is ontstaan vanuit Trendjuwelier.nl. Het team van DiamondsByMe bestaat momenteel uit 3 fulltime ontwerpers.


 • Goudsmid
Als goudsmid bij DiamondsByMe verwachten wij een passie voor het ontwerpen van sieraden. Binnen deze functie heb je een volledig atelier tot je beschikking voorzien van een 3D printer en een gietafdeling. In het atelier ga je zelfstandig en secuur te werk met het ontwerpen van kwalitatief hoogstaande sieraden.


Functie-eisen

 • Ervaring in tekenen met Matrix of Rhino en de ambitie hebben om dit verder te ontwikkelen
 • Ervaring in het ontwerpen van sieraden voor klanten
 • Ervaring in het vervaardigen en repareren van sieraden

Ben jij creatief en vind jij het leuk om nieuwe sieraden te ontwerpen?
Denk jij dat je die goudsmid bent die wij zoeken, reageer dan direct en stuur je open sollicitatiebrief met CV per e-mail naar: info@diamondsbyme.nl

Wanneer er een positie vrij komt, zullen wij na een selectie procedure dan mogelijk contact met u opnemen.


 • Marketing & Communicatie meewerkstage tussen de sieraden

Kom bij ons stage lopen en ontdek de sieradenbranche… Wie weet maak jij kennis met je toekomstige werkgever. Email ons voor deze leerzame, afwisselende en vooral uitdagende stageplek waarbij je het maximale uit je stage gaat halen.


Meewerkstagiair(e) afdeling Marketing & Communicatie
DiamondsByMe Rhoon


Profiel

Ben jij een enthousiaste MBO/HBO bachelor student en heb je affiniteit met marketing? Ben je minimaal 3 maanden in 2019 beschikbaar? Dan is deze stage voor jou interessant. Onze afdeling Marketing en Communicatie is op zoek naar een stagiair(e) die DiamondsByMe gaat helpen met nieuwe inzichten, innovatieve ideeën en het ondersteunen van alle facetten op het gebied van marketing en communicatie belangrijk zijn. Bij deze stage word je bij alle werkzaamheden betrokken en krijg je veel vrijheid.


Waarom stagelopen bij DiamondsByMe?

DiamondsByMe is één van de belangrijke spelers voor unieke handgemaakte sieraden middels de nieuwste technieken op de markt zoals het digitaal ontwerpen van sieraden, 3D print en online sieraden configureren. Een stage bij DiamondsByMe zal ervoor zorgen dat jij ontdekt welke marketing & communicatie activiteiten bij jou passen. Daarnaast krijg je binnen onze organisatie ook inzicht in andere vakgebieden, zoals Content writing, Banner marketing, Account Management en Business Development.


Welke werkzaamheden kun je verwachten

Je krijgt de mogelijkheid om volledig mee te draaien in een snelgroeiende webshop waar digitale marketing centraal staat. Jouw taken zullen onder andere bestaan uit:

 • Het uitwerken van sociale media activiteiten
 • Het analyseren van de markt en het bedrijf om vervolgens verbeterpunten te ontdekken
 • Het uitwerken van ideeën voor de ontwikkeling van HTML5 AdWords Banners
 • Het opzetten en onderhouden van samenwerkingen met bloggers en linkpartners
 • Het leren en schrijven van zoekmachine geoptimaliseerde (SEO) content
 • Het uitwerken van email marketing activiteiten

Wij helpen en investeren graag in jong talent! Daarom zul je naast veel eigen verantwoordelijkheden als stagiair(e) goede begeleiding en stagevergoeding ontvangen.


Kan jij jezelf vinden in deze omschrijving en kan jij niet wachten om te starten met een uitdagende stage bij één van de snelst groeiende bedrijven binnen de sieradenbranche? Solliciteer dan nu. Stuur een email met jouw motivatie en CV naar linda@diamondsbyme.nl of bel naar +31(0)10-7470000


 • Franstalige klantenservice medewerker
Help jij ons mee om Frankrijk te veroveren?

DiamondsByme is een webshop waar mensen hun eigen handgemaakte sieraden kunnen aanpassen of ontwerpen en deze ook in 3D kunnen bekijken en laten uitprinten. Wij ontwerpen sieraden voor de mooiste momenten en hoe gaaf zou het zijn als je onze klanten hierbij kan ondersteunen.

Binnen de juweliersbranche zijn wij de hardst groeiende bedrijf in Nederland. Inmiddels zijn we actief in het Nederlands, Engels en Duits en vanaf begin 2019 willen wij ook in het Spaans en Frans online gaan. Onze goal is dan ook om binnen twee jaar een dominante online rol te gaan spelen in Europa en op termijn ook daarbuiten.

Om deze nieuwe groep van klanten een net zo goede service te verlenen als voor de huidige landen zijn wij per direct op zoek naar een Franstalige collega die naast onze Nederlandse ook de Franse klanten te woord kan staan.

Wij zoeken jou, als je:

Vloeiend Frans en Nederlands spreekt en schrijft (liefst native-niveau) en je kunt inleven in de klant en diens vraag. Je bent een spontane en stressbestendige duizendpoot die een echte teamplayer is. Daarnaast ben je per direct of op korte termijn beschikbaar om 40 uur per weekte werken. Niet schrikt van systemen zoals FreshDesk, Monday of SendCloud.

Heb je ook ervaring als juwelier (verkoopmedewerkster) of goudsmid dan is dit een plus.

Ben je bovenop het voorgaande ook oplossingsgericht, flexibel, sociaal en natuurlijk klantgericht? Dan zoeken wij jou!

Voorbeelden van de werkzaamheden zijn

In deze afwisselende functie is een goede communicatie in het Frans en Nederlands in woord en geschrift zeer belangrijk. We werken met het team aan een continu verbetering van de klantbeleving terwijl je;

 • Support verleent aan (Franse) consumenten via de telefoon, chat en/of via email
 • Operationeel ondersteunt en begeleid van onze (Franse) klanten
 • Terugbelverzoeken inplant en nakomt
 • Offertes, teksten en overige materialen vertaald naar Frans
 • Producten verzendklaar maakt zodat de dagelijkse bestellingen op tijd geleverd kunnen worden
 • Bezoekende (Franse) klanten vriendelijk en geduldig ontvangt en te woord staat
 • Product kennis up-to-date houdt

Wat bieden wij jou

Je gaat werken in een hecht team waarin iedereen zichzelf kan zijn en waar jij je snel thuis zult voelen. Er wordt hard gewerkt maar er is zeker ook ruimte voor gezelligheid. Het bedrijf groeit elke dag waardoor jouw werkomgeving dynamisch is en jij je kennis en expertise kan uitbreiden en verder ontwikkelen.

Solliciteren

Ben je enthousiast over deze functie en zie je het als een uitdaging om ons team te komen versterken? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar ons.


 • Klantenservice medewerker (Duits)

DiamondsByMe is een webshop waar mensen hun eigen handgemaakte sieraden kunnen aanpassen of ontwerpen en deze ook in 3D kunnen bekijken en laten uitprinten. Wij ontwerpen sieraden voor de mooiste momenten en hoe gaaf zou het zijn als je onze klanten hierbij kan ondersteunen.

Binnen de juweliersbranche zijn wij het hardst groeiende bedrijf in Nederland. Inmiddels zijn we actief in het Nederlands, Engels en Duits en vanaf begin 2019 willen wij ook in het Spaans en Frans online gaan. Onze goal is dan ook om binnen twee jaar een dominante online rol te gaan spelen in Europa en op termijn ook daarbuiten.

Om onze klanten een optimale service te kunnen verlenen is onze klantenservice afdeling per direct op zoek naar een collega.

Stuur ons jouw cv met foto als jij beschikt over:

 • Saleservaring, bij voorkeur in de sieradenbranche
 • Goede commerciële, sociale en dienstverlenende eigenschappen.
 • Een spontaan karakter en een lach op je gezicht; positiviteit is jouw credo.
 • Doorzettingsvermogen, samen met het team van DiamondsByMe gaan wij Europa veroveren.
 • Uitstekende kennis van Nederlandse en Engelse taal, Duits, Frans of andere talen zou een pluspunt zijn.

Ben je ook een spontane en stressbestendige duizendpoot die een echte teamplayer is? Daarnaast ook per direct of op korte termijn beschikbaar bent om 40 uur per week te werken. Niet schrikt van systemen zoals FreshDesk, Monday of SendCloud.

Dan zoeken wij jou!

Ervaring als juwelier (verkoopmedewerkster) of goudsmid is een plus.

Wat bieden wij jou

Je gaat werken in een hecht team waarin iedereen zichzelf kan zijn en waar jij je snel thuis zult voelen. Er wordt hard gewerkt maar er is zeker ook ruimte voor gezelligheid. Het bedrijf groeit elke dag waardoor jouw werkomgeving dynamisch is en jij je kennis en expertise kan uitbreiden en verder ontwikkelen.

Solliciteren

Ben je enthousiast over deze functie en zie je het als een uitdaging om ons team te komen versterken? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar ons.


Stage bij DiamondsByMe
Wat?
Diamonds By Me is een jong dynamisch bedrijf dat de modernste technieken combineert met de oude ambacht. Wij ontwerpen middels Matrix op de computer, deze ontwerpen sturen wij naar onze 3D printers. De wasmodellen die uit de printers komen, gaan wij in ons eigen atelier gieten en afwerken.

Bij ons krijg je dus de mogelijkheid om te leren ontwerpen met een 3D teken programma. Daarnaast leer je ook alle kneepjes van het van wat betreft het hele productie proces, dus vanaf het schetsen tot het afleveren van een mooi eindproduct.

Waar?
Ons hoofdkantoor is gevestigd in Rhoon.
Wij beschikken over een eigen atelier en drie 3D printers.

Wie?
DiamondsByMe bestaat uit een team jonge ontwerpers die dagelijks bezig zijn met het ontwerpen en vervaardigen van mooie sieraden die een leven lang mee gaan.

Neem contact met ons op via info@diamondsbyme.nl als je graag bij ons wil stagelopen. Samen kunnen we kijken naar de eventuele mogelijkheden.