De mooiste sieraden voor de beste prijs | DiamondsByMe

Laagste prijsgarantie

Wij willen dat jij voor ons kiest, wanneer je besluit een mooi sieraad aan te schaffen. Om deze reden doen wij ons uiterste best om een zo breed mogelijk aanbod met hoge kwaliteit aan te bieden. Steeds meer consumenten kopen online, waardoor het winkelaanbod afneemt. Middels ons concept kunnen wij oneindige mogelijkheden aanbieden voor een eerlijke prijs. Wij geloven dat een uniek sieraad, met de hand gemaakt, ook betaalbaar moet zijn.

DiamondsByMe garandeert je de beste prijs voor jouw aankoop. Vind je binnen 14 dagen na aankoop hetzelfde sieraad elders goedkoper? Dan geven wij het prijsverschil terug. Om aanspraak te kunnen maken op de laagste prijsgarantie dien je rekening te houden met de volgende voorwaarden:

  • Het product heeft hetzelfde gewicht en dezelfde specificaties.
  • Het prijsverschil moet controleerbaar zijn door middel van een prijslijst, advertentie of schriftelijke bevestiging van de aanbieder.
  • Het vergelijkbare product wordt door een Nederlandse, openbaar toegankelijke winkel aangeboden.
  • Uitgesloten zijn aanbiedingen, faillissementsverkopen, groothandelsverkopen, demomodellen, beschadigde producten, etc.
  • Het prijsverschil moet aanwezig zijn op het moment dat de klant een beroep doet op de laagste prijsgarantie.

Wij begrijpen dat het vergelijken van een sieraad op onze site met een ander sieraad moeilijk is, maar wij zullen hier correct mee om gaan.

Waarom bieden wij dit?

Wij van DiamondsByMe zijn van mening, dat de detailhandel zich altijd zal blijven ontwikkelen. Tegenwoordig wordt steeds meer online gekocht, en de detailhandel is terrein aan het verliezen. Wij kunnen al terugkijken op 7 jaren online handel, welke een gestage groei heeft genoten.

Maar helaas lijkt het erop dat ook de kleine online bedrijven het online gaan ontgelden, en worden overschaduwd door grote bedrijven. In de strijd om een goede positie in de Google zoekresultaten verliezen de kleine online retailers het vaak van de grote concurrenten. De enige manier om zich te vestigen en te bewijzen, is door het aanbieden van een uniek concept – en dat tegen een aantrekkelijke prijs.

Ons concept past in deze trend, omdat dat precies is wat wij onze klanten bieden: unieke en zeer persoonlijke producten, die zich onderscheiden van de massa. Omdat wij al onze producten zelf maken en deze rechtstreeks als producent aan de consument verkopen, zijn wij in de gelukkige positie dat wij deze producten tegen gunstiger prijzen kunnen aanbieden.

Om onze activiteiten verder uit te breiden en onze marktpositie te behouden, bieden wij u deze voordelen en gunstige voorwaarden aan.
De directe handel tussen producent en consument, zoals wij bieden, heeft als voordeel dat een tussenpersoon die een deel van de winst ontvangt, wordt overgeslagen. En dat is precies wat onze aanpak zo succesvol maakt.

Omdat ieder product afzonderlijk wordt vervaardigd, hebben wij natuurlijk geen voorraad. De sieraden worden met de hand gemaakt, zodra de bestelling is ontvangen. Hiermee besparen wij de kosten van het aanhouden van een voorraad, iets wat voor de traditionele juwelier een prijzige aangelegenheid is.