Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Levenslange garantie

Levenslange garantieJa, je leest het goed! We bieden levenslange garantie op alle sieraden die we aanbieden! Bovendien geldt daarnaast ook de wettelijke garantie. Zo kun je er altijd zeker van zijn dat je bij DiamondsByMe veilig en vertrouwd je aankopen kunt doen.

Waarom levenslange garantie?

Wij begrijpen dat onze sieraden een aankoop voor het leven zijn. Onze unieke, speciaal ontworpen sieraden wil je natuurlijk je hele leven dragen. Dan wil je wel zeker zijn dat onze sieraden ook je hele leven meegaan en je ze door kunt geven aan de volgende generatie. Daarom bieden wij een levenslange garantie op onze sieraden. We kunnen deze garantie bieden omdat we 100% achter onze sieraden staan, die alleen door de beste professionals gemaakt worden.

Wat betekent een levenslange garantie?

Een levenslange garantie betekent dat onze sieraden, bij normaal gebruik en goed onderhoud, je hele leven mee moeten gaan. Met normaal gebruik bedoelen we dat je het sieraad bijvoorbeeld niet draagt tijdens het uitvoeren van zware fysieke werkzaamheden. Je houdt dus rekening met de kwetsbaarheid van de sieraden. Verder is het de eigen verantwoordelijkheid om de sieraden goed te onderhouden en krassen, verkleuringen, deuken, steenbreuken en slijtage te voorkomen. We raden sterk aan om ons iedere twee jaar de sieraden terug te sturen voor onderhoud. Wij zullen dan het sieraad kosteloos polijsten en schoonmaken.

Hoe werkt de garantie?

Als er een sieraad wordt teruggestuurd, wordt deze eerst door ons serviceteam beoordeeld. Zij beoordelen of het teruggestuurde product binnen de garantie valt. Na de beoordeling nemen we contact met je op om te bespreken hoe het proces verder zal verlopen. Natuurlijk is het voor ons niet mogelijk om onvoorwaardelijke garantie te bieden. Daarom hebben we hieronder een aantal voorwaarden opgesteld:

  1. Wanneer het sieraad door een andere juwelier of persoon buiten DiamondsByMe aangepast of gerepareerd wordt, vervalt de garantie.
  2. Wij geven geen garantie op een sieraad dat ernstig beschadigd is waardoor er bijvoorbeeld stenen zijn uitgevallen.
  3. Wij geven geen garantie op steenbreuk, verkleuringen, krassen, deuken en slijtage.
Waar kunnen we bijvoorbeeld wel garantie op geven?
  • Er is onverhoopt door ons een fout gemaakt tijdens de productie.
  • Het sieraad is tijdens het transport beschadigd.
  • Een steen valt uit het sieraad.

Indien een steen uit jouw sieraad is gevallen, zal ook dit eerst beoordeeld moeten worden door ons serviceteam. Zij gaan dus kijken of dit binnen de garantie valt. Een steen wordt meestal vastgezet met kleine zetpootjes die kunnen verbuigen of slijten waardoor een steen eruit kan vallen. Om dit te voorkomen, adviseren we je om eens in de twee jaar het sieraad naar ons terug te sturen.
We zullen dan niet alleen het sieraad schoonmaken en polijsten, maar ook alle pootjes nakijken op slijtage en indien nodig een passende offerte doen om het sieraad weer perfect te maken. Zo kun je een leven lang plezier hebben van jouw droomsieraad!

Meer informatie over onze levenslange garantie? Neem contact met ons op. Wij zijn je graag van dienst!

Op maat maken

Uiteraard kunnen wij jouw sieraad ook op maat maken. Hiervoor gelden de volgende voorwaarden en prijzen.

  • Tot 1 maat groter of kleiner €15,- tot 1 maand na de levering van de ring

Voor ringen gemaakt van Platina en ringen die rondom gezet zijn met edelstenen gelden andere prijzen. Hiervoor geven we u graag eerst een prijsopgave.

De ter reparatie aangeboden sieraden worden op volgorde van binnenkomst in behandeling genomen en beoordeeld. Hiervan wordt je op de hoogte gehouden. En zodra wij meer weten over de garantie, zullen wij deze oplossing zo spoedig mogelijk aan je voorleggen. De reparatie termijn ligt tussen de 7 en 14 dagen.

Defecten

Er kan natuurlijk altijd iets mis gaan met een bestelling, wij lossen dit uiteraard voor je op. Bij het ontvangen van een bestelling is het dan ook van belang dat deze door de ontvanger gecontroleerd wordt. Mocht er iets mis zijn met het bestelde product, vragen wij jou dit binnen 48 uur aan ons door te geven. Dit kan uitsluitend via de mail; [email protected] onder vermelding van een referentie nummer, naam en adresgegevens en de klacht.