Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Hergebruik edelsteen

Eigen steen in sieraad

Net als het verwerken van eigen goud in een sieraad, kun je bij DiamondsByMe jouw sieraad ook personaliseren door eigen stenen in een sieraad te laten verwerken.
Misschien heeft die éne steen nou net een speciale betekenis voor jou en wil je deze graag laten verwerken in een sieraad.

Kwaliteit steen

Het is voor ons belangrijk om te weten om wat voor soort steen het gaat. Er zijn vele edelstenen welke insluitsels/breukvlakken hebben. Dit is voor ons belangrijke informatie voor wij deze gaan verwerken in een sieraad. Het is namelijk altijd een risico om de eigen steen te zetten, dit risico ligt bij de eigenaar van de steen.

Wij werken met de beste edelsteenzetters en meestergoudsmeden, zij zullen dan ook met alle precisie de stenen zetten, maar helaas kan het wel eens voorkomen dat de steen op een breukvlak splijt en kapot gaat. De kans dat dit gebeurt is 1%, mochten wij het risico groter achten dan hoor je dit vooraf van ons. Uiteraard zullen wij ons uiterste best doen om de steen in de gewenste droomring te zetten en hiermee jouw sieraad nóg persoonlijker en met extra betekenis te maken.

Eigen diamant

Misschien heb je tijdens een vakantie of stedentrip de voor jou perfecte diamant kunnen inkopen. Deze willen wij met alle liefde en passie voor ons vak verwerken in een persoonlijk sieraad.

Wij kunnen alleen geen garantie geven op de kwaliteit van de aangeleverde steen. Bij edelstenen die wij zelf inkopen en dus ook aanbieden op de website, weten wij waar deze vandaan komen en kunnen hier een garantie op geven. Daarnaast leveren wij diamanten vanaf 0,3 crt met een GIA of HRD certificaat. Deze kunnen wij niet leveren bij een eigen steen. Mocht je toch graag een certificaat bij jouw eigen diamant willen hebben, dan kunnen wij altijd informeren of één van onze diamantairs dit voor jou kan verzorgen.

Ben je benieuwd wat jouw eigen diamant in een ring van DiamondsByMe zal gaan kosten? Kijk dan bij het gewenste model naar de steenmaat die overeenkomt met de steenmaat van je eigen diamant. Als je bij “steensoort” voor Zirconia kiest, kun je deze prijs aanhouden voor de ring met eigen geleverde diamant. De prijs voor het zetten van een eigen steen gebeurt tegen een kleine meerprijs. Vraag ons naar een prijsopgave.
Wij staan uiteraard voor je klaar om je te helpen, mocht je ergens niet uit komen.

Hoe krijg ik mijn edelsteen bij jullie?

Natuurlijk rest dan de vraag hoe jij jouw kostbare edelsteen bij ons krijgt, zodat wij deze in een prachtig nieuw sieraad kunnen verwerken.
Je kunt de edelsteen opsturen naar ons;
DBM BV.
Rijsdijk 146
3161 EW Rhoon

Wij adviseren om dit aangetekend en verzekerd te doen, maar je bent dit niet verplicht. Alleen is het wel zo dat het risico bij de klant ligt. Wij zijn niet aansprakelijk voor het verzenden van een eigen diamant. Uiteraard kun je, als je het risico van versturen te groot vindt, de edelsteen ook langs brengen bij ons. Als je ons even telefonisch doorgeeft wanneer je de eigen steen zou willen langs brengen, zullen wij dit met je inplannen.