Persoonlijke tekst in je sieraad | DiamodsByMe

Persoonlijke gravure

Personaliseer jouw droomsieraad!

Wat is er nu mooier dan een persoonlijke tekst toevoegen aan jouw ring?
Bij DiamondsByMe bieden wij de mogelijkheid om een eigen handschrift in de ring te graveren. Denk hierbij aan jouw handschrift in de trouwring van jouw geliefde en andersom. Trouwringen vertellen een verhaal, maar jullie verhaal wordt nóg persoonlijker door een handgeschreven gravure.

Uiteraard kunnen dit natuurlijk ook de laatste geschreven woorden van een overleden dierbare zijn of de eerste geschreven woordjes van jouw kindje.
Jouw bestelde ring wordt hierdoor nóg persoonlijker en waardevoller.

Is een handgeschreven gravure in iedere ring mogelijk?

Een handgeschreven gravure kan geplaatst worden in ringen vanaf 4 mm breed.
Hoelang de tekst mag zijn, is afhankelijk van het model van de ring. In een ring die aan de binnenkant helemaal glad is, kan vanzelfsprekend meer gegraveerd worden dan in een ring met een opengewerkte binnenkant.

Hoe lever je dit aan?

Via de volgende link kun je een kader downloaden.

Persoonlijke tekst kader

Binnen dit kader kun je jouw gewenste tekst schrijven. Zorg ervoor dat er geen lussen boven of onder het kader vallen.

Het kader met de handgeschreven tekst kun je inscannen of fotograferen en naar ons mailen. Graag onder vermelding van het order nummer van de bestelde ring(en).

Let op dat de afbeelding die je naar ons stuurt goed zwart wit is en duidelijk leesbaar. Wij gaan aan de hand van het model controleren of de gravure geschikt is. Mochten er vragen of opmerkingen zijn, nemen wij contact met jou op om dit goed en duidelijk door te spreken.

Hoe wordt mijn handgeschreven tekst in de ring geplaatst?

Met een speciale laser-graveermachine hebben wij de mogelijkheid om teksten en tekens één op één over te zetten in de ring. Wij schalen de gravure zodat dit precies aan de binnenkant van de ring past. Daarna wordt deze er met een uiterste precisie van de machine in gegraveerd. Dus wacht niet langer en laat jouw droomring graveren met een handgeschreven tekst.

Klik hier voor een overzicht van de collectie:

Heb je nog vragen? Bel ons gerust of mail naar info@diamondsbyme.nl