Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

3D-print sieraden

Het kiezen van een droomsieraad wordt fijner en gemakkelijker doordat DiamondsByMe als één van de eerste in de wereld jou de mogelijkheid biedt om een ieder sieraad als 3D -print te ontvangen. Hierdoor kun je het sieraad eerst vasthouden, passen en zien voordat je daadwerkelijk overgaat tot het bestellen van het sieraad.

Door de samensmelting van het oude ambacht met de nieuwste technieken, kunnen wij jou dit unieke concept aanbieden. Wij hopen dat het samenstellen van een sieraad bij DiamondsByMe hierdoor nóg leuker wordt!

Een 3D dummy sieraad is handig

Een 3D voorbeeld sieraad is de ultieme oplossing als je de stap tot daadwerkelijk bestellen nog niet wil maken, maar toch in detail wil zien hoe het sieraad eruit ziet en of het bij je past.

Onze 3D voorbeeld sieraden zijn gemaakt van een grijze kunststof en worden op werkelijke grootte geprint waardoor je een bijna identieke replica vast zult hebben en kunt dragen. Omdat een 3D model gemaakt is van kunststof zullen hier en daar nog wat oneffenheden zichtbaar zijn. Uiteraard zie je dit niet terug in het daadwerkelijke sieraad.Gemakkelijk, realistisch en slechts €15,-

Voor slechts €15,- kun je een 3D-print bestellen van jouw droomsieraad, wij streven ernaar dat jij deze binnen 5 werkdagen thuis hebt.

3d render

dummy ring

final ring