Filter
Over DiamondsByMe

Het atelier van de toekomst

Naast het vervullen van de hedendaagse vraag naar sieraden, heeft DiamondsByMe ook nagedacht over het atelier van de toekomst. Wij willen ons blijven onderscheiden van andere ateliers, zonder het oude ambacht uit het oog te verliezen. De combinatie van het oude ambacht met de moderne technieken van nu, geeft het onderscheid.

De consument van nu is op zoek naar meer dan alleen een product. Het product moet persoonlijk en uniek zijn. Wij willen dat klanten een nieuwe beleving ervaren rondom het ontwerpen van sieraden.

DiamondsByMe is de enige in Nederland die gebruik maakt van een 3D-printer bij het vervaardigen van sieraden. Door middel van de 3D-printer kunnen wij het ontwerp visueel maken. De 3D-printer print het ontwerp precies zoals jij dat wenst. Vóórdat het sieraad gegoten gaat worden, kun je bij deze fase nog aanpassingen doorgeven. Wanneer het ontwerp helemaal naar wens is, kan het sieraad daadwerkelijk worden geproduceerd. Als klant blijf je hierdoor betrokken bij het proces, waardoor het kopen van een sieraad een échte beleving wordt. Dit geeft jou weer een persoonlijke, unieke ervaring.