Monogram ring ontwerpen

Ontwerp je monogram ring online voor de beste prijs

Monogram ringen

Als u een persoonlijke ring wilt voor een blijvende herinnering is een monogram ring een mooie keuze. Er zijn verschillende monogram ringen verkrijgbaar in onze collectie heren ringen. Een monogram kan op verschillende manieren geplaatst worden in een ring. Het monogram kan doormiddel van een handgravure door een gediplomeerd graveur geplaatst worden of wij kunnen het gelijk in het ontwerp meenemen. Voor een exclusief monogram kunt hem ook laten graveren in een steen.

Monogram ringen met lagensteen

Een van de meest gebruikte stenen hiervoor is de blauwe lagensteen, Deze bijzondere steen bestaat uit twee lagen, zwart en blauw. In eerste instantie ziet u alleen maar de blauwe laag in de monogram ring. Zodra een echte vakman hierin gaat graveren komt de zwarte laag naar voren. Hierdoor krijg je een heel mooi kleur contrast. Het graveren van een monogram ring met lagensteen is een uitstervend beroep wat nog maar weinig vakmensen beheersen. Wij werken hiervoor al jaren met twee graveer specialisten.

In een monogram ring kan van alles gegraveerd worden, van een familiewapen tot een monogram. Heeft u zelf een idee voor een gravure dan horen we dit graag en doen u vrijblijvend een offerte.

Wilt u wat anders dan een monogram in uw ring laten graveren dan is dit uiteraard ook mogelijk. Stuur ons uw idee of ontwerp en wij geven u vrijblijvend een offerte. Meer over de verschillende monogram stijlen en gravures vind u in onze kennisbank.