Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Zilveren creolen

Oorstekers
Oorstekers
Oorhangers
Oorhangers
Creolen
Creolen
Edelsteen
Edelsteen
Exclusief
Exclusief
Klassiek
Klassiek
Modern
Modern
Filteren
Geselecteerde filters Creool ', Zilver ',
Wij vervaardigen ook uw eigen, unieke ontwerp!
Wij vervaardigen ook uw eigen, unieke ontwerp!
Gegarandeerd de laagste prijs

Een sieraad cadeau geven, is niet altijd gemakkelijk. Want wat geef je nu aan een geliefde, vriendin of familielid? Sieraden zijn een uiting van smaak en persoonlijke stijl. Daarom is ook een sieraad kopen voor jezelf niet altijd eenvoudig. Passen die oorringen die je op het oog hebt wel bij je outfits en kledingstijl? Zijn ze wel goed draagbaar of lopen ze het risico vaker in je sieradenkistje te liggen dan in je oren te hangen? Gelukkig is er een oplossing die altijd goed is. Zilveren creolen zijn prachtig voor iedere vrouw. Of het nu tijdloze exemplaren zonder steen of chique oorbellen met steen bedraagt: een foute keuze kun je eigenlijk niet maken.

Creolen van zilver: betaalbare exclusiviteit

Met zilveren oorringen beschik je over een stukje betaalbare exclusiviteit. Onze oorbellen van zilver vind je in veel verschillende soorten en afmetingen, van tijdloos en eenvoudig tot klassiek of juist modern. Er is altijd wel een paar zilveren oorringen dat bij je past. Met zilver beschik je over de exclusiviteit van een edelmetaal, maar zonder de hogere prijs van goud of platina te betalen. Zilveren creolen zijn dan ook uitermate geschikt voor iedereen die elke dag wil genieten van een mooi sieraad in het oor. Of je de zilveren creolen nu voor jezelf koopt of als cadeau: ze kunnen elke dag met veel plezier gedragen worden en passen bij iedere outfit of gelegenheid.

Welke edelstenen passen bij zilver?

Kenmerkend aan ons concept is de riante keuzemogelijkheden die je hebt om jouw zilveren creolen te personaliseren. Wij bieden je een riante selectie aan oorbellen van zilver, die je indien gewenst aan kunt passen aan jouw smaak. Daarbij heb je de keuze uit veel verschillende edelstenen, maar welke edelstenen passen bij zilver? Het eenvoudigste antwoord luidt: de stenen die jij zelf mooi vindt. Zilver is een zeer neutrale kleur waarbij eigenlijk elke steen wel past. Je kunt kiezen uit onder andere diamant, smaragd, saffier in vele kleuren en talloze andere prachtige stenen. Wil je meer weten over onze edelstenen, lees dan deze pagina om te ontdekken welke steen het beste bij jou past.

De verzorging van zilver

Net als alle andere sieraden van zilver, dien je ook zilveren creolen op de juiste manier te behandelen. Daarom is het goed om wat meer te weten over de verzorging van zilver. Bij normaal gebruik is het mogelijk dat zilver ietwat verkleurt. Indien je dit vervelend vindt, kun je jouw oorbellen altijd door ons laten behandelen om de originele kleur te herstellen. Je kunt zelf echter ook maatregelen treffen om jouw oorbellen (en andere sieraden van zilver) zo mooi mogelijk te houden. Dit is zeer eenvoudig: wat water met afwasmiddel of groene zeep volstaat. Lees hier hoe de verzorging van zilver precies in zijn werk gaat.

Vertrouw op onze kwaliteit

Wanneer je jouw zilveren creolen bij ons koopt, weet je zeker dat je een kwaliteitsproduct in huis haalt. Voor de sieraden uit onze collectie hanteren wij niet alleen een 60 dagen retour termijn; wij geven zelfs levenslange garantie (lees hier onder welke voorwaarden). Al onze edelmetalen en edelstenen zijn van de hoogste kwaliteit, kennen een eerlijke herkomst en onze sieraden worden vervaardigd door ambachtslieden die hun vak als geen ander verstaan. Heb je een vraag, hulp nodig of wil je advies bij het creëren van jouw eigen creolen van zilver op maat? Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder.