Filter
Kennisbank

3D Voorbeeld ring

Uniek bij DiamondsByMe! Bestel nu een 3D voorbeeld ring

3D-Print sieraden

Het kiezen van een droomsieraad wordt fijner en gemakkelijker doordat DiamondsByMe als eerste in de wereld jou de mogelijkheid biedt om ieder sieraad als 3D-print te ontvangen. Hierdoor kun je het sieraad eerst vasthouden, passen en zien voor dat je daadwerkelijk overgaat tot het bestellen. Je kunt zelfs je eigen idee laten printen om het vervolgens door onze goudsmid werkelijkheid te laten worden.
Door de samensmelting van het oude ambacht met de nieuwste technieken, kunnen wij jou dit unieke concept aanbieden. Wij hopen dat het samenstellen van een sieraad bij DiamondsByMe hierdoor nóg leuker wordt!

Een 3D Dummy sieraad is handig

Een 3D voorbeeld sieraad is de ultieme oplossing als je de stap tot daadwerkelijk bestellen nog niet zou willen maken, maar toch in detail wil zien hoe het sieraad eruit ziet en of het bij je past. Onze 3D voorbeeld sieraden zijn gemaakt van een grijze kunststof en worden op werkelijke grootte geprint waardoor je een bijna identieke replica vast zult hebben en kunt dragen. Omdat een 3D model gemaakt is van kunststof zullen hier en daar nog wat oneffenheden zichtbaar kunnen zijn. Uiteraard zie je dit niet terug in het daadwerkelijke sieraad.

Gemakkelijk, realistisch en slechts €10,-

Elk sieraad is gemakkelijk te bestellen als 3D dummy voor slechts 10,- en wij streven ernaar dat jij deze binnen 3 werkdagen thuis hebt.